...

Wednesday, December 25, 2013

Package Wedding Planner by Dsadar Bridal

Hi all,
buat pertama kalinya Dsadar Bridal tampil dengan pakej lengkap utk pengantin dengan harga PROMOSI. 
Memang berbaloi2 kerana anda dapat merealisasikan perkahwinan anda dengan harga yang sangat murah dibandingkan dengan kualiti dan servis yang anda dapat.

Memang PROMOSI ni valid untuk tempahan terawal sahaja.

SHARE picture ni manalah tau ada kawan2 yang masih tercari2 butik pengantin untuk hari bahagia mereka.
Kepada yang nak jadi agen marketing Dsadar Bridal, sila inbox kami yer

contact 011 28068590 atau 017 9450608



Wednesday, November 20, 2013

PROMOSI 72 JAM :: BERITA BAIK UNTUK BAKAL PENGANTIN

Hi all,

PROMOSI BEST kini kembali,

bermula 10 AM  harini sehingga 10AM Ahad nanti...

Kepada 10 pelanggan yang membuat tempahan pakej seperti di dalam fliers di bawah bakal menerima set corsett yang sungguh istimewa secara PERCUMA.

PENJIMATAN sehingga RM 299.
Harga pakej dah la murah ada pulak free GIFT sungguh best bukan?

Bayangkan rate mekap Dsadar untuk majlis reception dah pun mencecah RM 400  dan sekarang ni pakej serendah RM 1800 yang complete dengan mekap, busana pengantin, pelamin yang nampak ekslusif di tambah inai lagi.

....dan ADA FREE GIFT.

So jangan lepaskan peluang ni yer.
Sape cepat dia dapat.

contact 011 28068590 atau 017 9450608






SERVIS YANG KAMI TAWARKAN

Apa yang ada di Dsadar Bridal?

1) Mekap airbrush atau normal untuk sebarang event

2) Inai mahendi yang colornya sungguh ohsem

3) Pakej Perkahwinan merangkumi pelamin, dekorasi, busana pengantin, mekap, inai etc

4) Menjual alatan mekap untuk profesional mahupun persendirian ( supracolor, kryolan stick, inez, bulu2 mata, span, Inez compact pawder, pensil viva, eyeshadow
Boleh view di folder album ataupun di https://www.facebook.com/MuaOnlineShop

5) Menjual dan menyewa corset dan body shaper. Yang ni mmg best dan perlu untuk jaga kecantikan dalaman di https://www.facebook.com/pages/Corset-Body-Shaper-By-Dsadar/699856920026097

6) Menerima tempahan baju pengantin, veil dan custom made kasut

7) Menganjurkan kelas mekap untuk personal mahupun Bridal. 1 to 1 session mahupun kelas.

Untuk maklumat dan tempahan hubungi 011 28068590 atau 017 9450608



UNTUK YANG MAHUKAN BENTUK BADAN MENAWAN SAHAJA

Semua pengantin mahu tampil perfect di hari bahagia. Cuma ada 1 benda yg kadang terlepas pandang. CORSET DAN SHAPE BADAN. Baju pengantin dulu2 memang terus dtg dengan corset tp kebanyakan skrg ni tidak lagi.

Jangan risau. Sekarang di Dsadar Bridal akan jual corsett..utk retail mahupun borong. 
Kalau yg tak suka corset keras bertulang...ada yg cuma bentuk t shirt. Mmg best2 dan high quality. Mmg cantik2 betol.

Sesiapa yang berminat boleh la hubungi 011 28068590 atau 017 9450608


Harga Biasa RM 39.90

Harga PROMOSI RM 28

Seakan Singlet yang mengnyembunyikan lemak dan menampakkan bentuk badan yang curvy.

Sangat selesa dan tidak bertulang.

Limited stock so first come first serve basis.


HIGH QUALITY CORSET

PRICE RM 399
PROMOTION PRICE ( UPPER)     : RM 89PROMOTION PRICE ( LOWER )     : RM 89


COLOUR : BLACK

SIZE L, XL, XXL

Kuasa regangan 360 darjah mampu menmberi shape menawan kepada si pemakai.

Kain fabrik yg high quality.

push up utk menampakkan bentuk seksi

senang dibasuh dan tanggal kotoran.

Setanding dengan kualiti korset yang kos ribuan ringgit.

HARGA PASARAN RM 99
HARGA PROMOSI : RM 65

seriusly design ni sgn elegan dan selesa.
Tidak bertulang dan material yang best dan sejuk je.
Yang penting bole meregang dan hide lemak.
Pemakaian berterusan boleh membentuk shape badan yang lebih menawan.

ARGA PASARAN RM 69
HARGA PROMOSI : RM 45

seriusly design ni sgn elegan dan selesa.
Tidak bertulang dan material yang best dan sejuk je.
Yang penting bole meregang dan hide lemak.

sy nak share 1 lagik barang best. baik punya. SLIMMING PANTIES.
Panjang dalam 35cm dengan kata lain rapat sampai ke TEK kita.

Bukan yang pendek tu yer..sbb ada 2 jenis..1 sampai perut satu sampai atas. Ni yang grip perut sampai atas.

HARGA PROMOSI RM 25
Kalau lebih 3 PCS : RM 21

ARGA ASAL : RM 69.90
HARGA PROMOSI RM 49.90

COLOUR : BLACK

Material yang best dan menampakkan badan lebih langsing.
SELESA untuk dipakai harian



Pakai baju pengantin tak berapa cun sebab shape tak seimbang? ni la solution dia.

Padding underwear.

Span yang tak berapa tebal dan nampak lebih seksi.

HARGA PASARAN : RM 69
HARGA PROMOSI : RM 50

SAIZ : M - Untuk pinggang 27-31 inchi
SAIZ XL- untuk pinggang 32-35inchi

Tuesday, November 12, 2013

hii all...
Sape yg nk mekap nampak licin especially utk special event or dinner boleh la beli produk dan mekap sendiri je.
List harga promosi seperti di bawah:

Supracolor 55ml rm 99 ada kod fs38, fs45,ivory( harga biasa rm 130)
Kryolan stick rm 69 ada kod fs38 ( harga biasa rm 78)
Bedak inez rm 40 kod 05 cerah, kod 10 kuning langsat ( harga biasa rm 45)
Pensil viva rm 10

hubungi: 01128068590/0179450608




Thursday, October 31, 2013

Saturday, October 19, 2013

BUSANA PAKEJ EKONOMI

Untuk memenuhi permintaan pelanggan yang mahukan busana dengan harga ikut budget..disini kami buka beberapa pasang baju untuk disewa.
Busana termasuk veil.

untuk maklumat dan tempahan hubungi 011 28068590.

SEWA RM 150
busana + tudung + veil

PEREMPUAN SAHAJA


SEWA RM 150
busana + tudung + veil

PEREMPUAN SAHAJA


SEWA RM 250
busana + tudung + veil

PEREMPUAN SAHAJA

SEWA RM 200
busana + tudung + veil

PEREMPUAN SAHAJA

SEWA RM 200
busana + tudung + veil

PEREMPUAN SAHAJA

Wednesday, October 9, 2013

CUSTOM MADE TUDUNG & VEIL

Selain dari Pakej Ekslusif Bridal kami juga menawarkan servis custom made tudung dan veil. Jom tempah di Dsadar Bridal.
Boleh disesuaikan dengan lace baju.

Tempahan busana akad nikah dan sanding juga diterima.
Hubungi kami 011 28068590 atau 0179450608

Majlis Pertunangan Nurul Idayu :: Damansara




Monday, September 23, 2013

Sunday, September 8, 2013

Dsadar Bridal KINI DIBUKA :)

Sempena pembukaan Dsadar Bridal, rebutlah PROMOSI yang kami tawarkan. Design Ekslusif dan elegan pada harga mampu milik.

Contact 011 28068590



Monday, September 2, 2013

PROMOSI PEMBUKAAN BUTIK

Hi all,

Sukacita dimaklumkan Dsadar Bridal akan dibuka pada 09.09.2013 dan bertempat di :
No 17 Tingkat 1,
Jalan Pelabur B23 / B Seksyen 23,
40200 Shah Alam,
Selangor.

Kami menawarkan Design Ekslusif BUSANA PENGANTIN pada harga pengenalan.
Pelanggan boleh menempah busana pengantin design idaman sendiri dengan outcome designer pada harga tukang jahit. Best kan?

Pelamin akan di realisasikan oleh pakar yang berpengalaman dan yang pastinya memori dihari bahagia akan terpahat dengan dekorasi yang unik dan menarik.

Pakej ni hanya terbuka pada 30 pelanggan terawal sahaja.
Hubungi segera 011 28068590 / 017 2429142





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...